اگر ایتلس ندارید

اگر مدرک ایلتس ندارید

داشتن توانایی و مدرک زبان انگلیسی نه تنها موجب سهولت اخذ ویزای تحصیلی شده بلکه تاثیر چشمگیری در کیفیت زندگی مهاجرین در کشور کانادا دارد. یافتن و بهره بردن از فرصت های شغلی متنوع و ایجاد ارتباط با مردمان غیر ایرانی از امتیازات یادگیریست. هرچند به دلیل مشکلات فراوان و شرایط خاص همه افراد قادر به کسب مدرک ایلتس نیستند. 

اکسپرس انتری

امروزه متقاضیان, این مسیر رو بیشتر با نام سیستم اکپرس انتری میشناسند. مسیری که طی چهار سال گذشته سرو صدای زیادی به پا کرد.سیستم اکسپرس انتری چرخه رقابت بین متقاضیان مهاجرت از طریق نیروی کار ماهر و متخصص میباشد. متقاضیان پس از کسب امتیاز اولیه وارد چرخه رقابت شده و بالاترین امتیازات برای مصاحبه دعوت میشوند  .

ویزای تحصیلی و اقامت دائم کانادا

شما در صورت داشتن شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا و دانشگاه ، قادر به اخذ ويزاى تحصيلى کشور کانادا هستید. پس از اتمام موفقیت آمیز دوره تحصیلی و اخذ مدرک از موسسات معتبر و یا تاییدیه رسمی اتمام دوره, متقاضی امکان درخواست و اقدام برای اخذ اقامت دائم را دارد . متقاضی در صورت داشتن امتیازات کافی بصورت مستقیم اقدام می شود.

شما می بایست با ارائه مدارک و شواهد کافی نشان دهید که پشتوانه مالی لازم برای سفر خود را دارید.اعم از بلیط ,اسکان , هزینه های شخصی و موارد اضطراری را دارا می باشید. گردش مالی اخیر از حساب شخصی اعلام مبلغ معقول که با خود به کانادا خواهید آورد. مدارک مالی اسپانسر در صورت داشتن دعوتنامه همچون نامه تکمیل مالیات و…

استارتاپ ویزا

استارتاپ ویزا

بسیاری از بیزنس های موفق پیرامون ما مثال های عینی از استارتاپ هستد. و اما استارتاپ ویزا , یکی از برنامه های مهاجرتی کشور کانادا که از ایده پردازان و پروژه هایشان حمایت می کند. کسب اقامت دائم کانادا , توسعه پروژه و جذب سرمایه گذاران از امتیازات این برنامه است.اگر شما قصد مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ را داشته باشید. می بایست درصد مشخصی (نه بطور 100%) از سرمایه گذاری توسط شرکت ها و تیم های سرمایه گذار مورد تأیید اداره مهاجرت انجام گیرد.

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در بریتیش کلمبیا

در استان بریتیش کلمبیا سرمایه گذاری کرده و اقامت دائم کانادا را اخذ کنید. برنامه ای تقریبا جدید که شهرهای اطراف ونکوور را پوشش می دهد. این برنامه به بیزینس های کوچک و سرمایه گذاران جوان نیز امکان فعالیت و سرمایه گذاری در حومه ونکوور را می دهد.متقاضیان در سفر خود به کشور کانادا میبایست ایده و پلن بیزینس خود رو از طرف انجمن شهر مربوطه به تایید برسانند. داشتن بیزینس پلن قبل از سفر به کانادا الزامیست.

به بالای صفحه بردن