ویزای تحصیلی و اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی و اقامت دائم کانادا

شما در صورت داشتن شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا و قبولی مرکز آموزشی ، قادر به اخذ ويزاى تحصيلى کشور کانادا هستید. پس از اتمام موفقیت آمیز دوره تحصیلی و اخذ مدرک از موسسات معتبر و یا تاییدیه رسمی اتمام دوره, متقاضی امکان درخواست و اقدام برای اخذ اقامت دائم را دارد .

متقاضی در صورت داشتن امتیازات کافی بصورت مستقیم برای کسب اقامت دائم اقدام کرده. و یا برای تکمیل امتیازات خود مشغول به کار در کشور کانادا می شود.(متقاضی ملزم به درخواست و کسب اجازه کار می باشد). هزينه و شرايط دوره ها بستگی به دانشگاه ، شهر ، رشته و مقطع تحصیلی دارد. در این بین مهمترين نكته , تحصيل در دانشگاه معتبر و رشته كاربردى در كانادا مي باشد.(اعتبار دانشگاه بوسیله شماره  Designated learning institutions  قابل بررسی است).

بررسی نکات زیر قبل از اقدام الزامیست:
  • تحصیل در هر رشته و دانشگاهي منجر به اقامت دائم کانادا نمیشود.
  • همسر شما امكان كسب اجازه كار(بصورت تمام وقت) را داشته و فرزندانتان امکان تحصیل رایگان در مدارس کانادائی را دارند.
  • دارنده ویزای تحصیل اجازه کار بصورت نیمه وقت را داراست.
  • امکانات اسکان و زندگی در صورت درخواست از سوی دانشگاه فراهم میشود.
    کانادا به همان اندازه که در جذب مهاجر فعال میباشد, به همان اندازه در صدور ویزا و قبولی درخواست ها سخت گیر و ریزبین می باشد.در نتیجه بررسی دقیق مدارک و شرایط لازم برای رسیدن به هدف خودتان بسیار اهمیت دارد.
در قسمت زیر به بررسی شرایط و مدارک لازم برای صدور ویزای تحصیلی می پردازیم.

ویزای تحصیلی چیست؟

تعریف ویزا با اجازه تحصیل  تفاوت دارد. ویزای تحصیلی متشکل از دو مدرک رسمی از سوی دولت کانادا میباشد. ویزای اقامت موقت و اجازه تحصیل در کانادا.

ویزای اقامت موقت به شما امکان ورود و حضور در کانادا را داده در حالی که اجازه تحصیل به شما امکان تحصیل خواهد داد. نکته مهم: در خواست برای هر دو اجازه نامه قبل از حضور در کانادا الزامیست.

تا چه مدت میتوانم با ویزای تحصیلی در کانادا بمانم؟
محاسبه طول مدت ویزای توریستی کانادا: طول دوره دوره تحصیلی+ 90 روز ( این نود روز به شما فرصت یافتن شغل و یا درخواست اقامت دائم می دهد.
آیا امکان بازگشت به ایران در طول مدت تحصیل را دارم؟

در زمان تعطیلات رسمی تحصیلی می توانید برای مدت کوتاه به ایران سفر کنید.

شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا:

  • تمکن مالی( شما میتوانید از عهده شهریه دانشگاه, مخارج زندگی و رفت و آمد برآیید).
  • سلامت جسمانی (تست پزشکی).
  • ثبت نام در موسسه معتبر Designated learning institutions .
  • نداشتن سابقه کیفری.(انجام انگشت نگاری Bio-metrics).
  • شواهدی که نشان دهد در پایان دوره به کشورتان باز خواهید گشت.

شرط قانع شدن افسر برای صدور ویزا:

داشتن هدف منطقی در این مورد کاملا الزامی است. ( براى مثال اگر مدرك فوق ليسانس در رشته مكانيك دارين و براى رشته روانشناسى اقدام ميكنيد بايد دلايل قانع كننده اى ارائه بدين. تا ثابت کنه که هدف شما چیزی جز تحصیل در کانادا نیست). قصد شما از تحصيل بر خلاف ايران ، در كانادا بسيار قابل اهميت و تعیین کننده است. همچنین اعتبار دانشگاه , رشته و مقطع تحصیلی در تصمیم افسر پرونده تاثیر گذار می باشد. ليست مدارك، جمع آورى و ترجمه بايد كاملا دقيق انجام گيرد و شواهد کافی برای اثبات ادعاهای متقاضی وجود داشته باشد.

 همیشه به یاد داشته باشید که افسر پرونده هیچ شناخت و زمینه فکری درمورد شما ندارد و تنها بر اساس پرونده و مدارک شما تصمیم می گیرد.در بین شرایط فوق شواهد بازگشت به کشور مبدا نقش کلیدی دارد. اینکه افسر پرونده قانع نمیشود که شما به کشورتون در اتمام دوره برمی گردد دلیل بسیار شایعی است . میبایست دلایل محکمی پیوند شما و کشورتون رو نشان دهد. برای مثال : تأهل, دارایی, خانواده…

چگونه ویزای تحصیلی را تبدیل به اقامت دائم کنیم؟

طبق قوانین مهاجرت امکان تبدیل مستقیم ویزای تحصیلی و یا توریستی به اقامت دائم کانادا وجود ندارد. در نتیجه شما از راههای غیر مستقیم می تواند اقدام نمایید.روشهایی همچون برنامه های فارغ التحصیلی استانی و یا اکسپرس انتری. برنامه های فارغ التحصیلی محدود به رشته های درخواستی و مقاطع متفاوت است. قبل از اقدام طول دوره و رشته مورد نظر رو حتما بررسی کنید. اشتباه در تعیین رشته و یا موسسه مدنظر ممکن است شما را به هدفتان نرساند. همواره موسسات و دانشگاههای معتبر را در اولویت قرار دهید. از مقایسه بازار کار ایران و کانادا خودداری کنید.